Valami más valami új.Ne mindig ugyanazt együk..:)..de ízlett, meglepően finom lett.
Hozzávalók:
- kelbimbó
- kis vaj
- só, bors, szerecsendió, fokhagymapor( vagy egy cikk friss)
- 200 ml tejszín(tejföllel is meg lehet próbálni)
- reszelt Gouda sajt/ vagy Parmezán ízlés szerint
- csirkemell
- zsálya
Elkészítés:
- A kelbimbót megpárolom. Nem kell szétfőzni!
- Kis vajon a serpenyőben szépen megpirítom, sózom, borsozom.
- Egy tálban a tejszínt a sajttal elkeverem, csipet szerecsendióval és fokhagymaporral megszórom.
- Rátöltöm a kelbimbóra. Ha a tejszín kicsit besűrösödött, leveszem, tűzálló tálba teszem, a tetejére még reszelek kis sajtot, be a sütőbe, amíg szépen a teteje megpirul.
- Addig a csirkemelleket fűszerezem, egy egy zsályalevelet teszek rájuk, és meggrillezem.
- Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések :
Megjegyzés küldése