Az idei karácsonyi hidegtálon volt:
1
.Boef
/ Francia saláta
2. Kapros tehéntúrós uborka tekercsek
3. Füstölt kolbász falatkák
4. Majonézes fehér reszelt retekkel töltött sonka
5. Antipastik: Olivabogyó, Mozarella golyócskák, sajttal töltött Peperoni, olasz szalámi, cherry paradicsom
2. Kapros tehéntúrós uborka tekercsek
3. Füstölt kolbász falatkák
4. Majonézes fehér reszelt retekkel töltött sonka
5. Antipastik: Olivabogyó, Mozarella golyócskák, sajttal töltött Peperoni, olasz szalámi, cherry paradicsom
Uborka
tekercsek:
- 30 dkg tehéntúró
- 2 zöldhagyma
- friss kapor
- 2 evőkanál tejföl
- só, bors
- uborka
Elkészítés:
- Az uborkát hosszában vékony csíkokra vágjuk. Vagy sarlón is meg lehet próbálni.
- A túrót és a tejfölt elkavarjuk, hozzáadjuk a felaprított hagymát és kaprot
- Fűszerezzük sóval, borssal. Robotgéppel eldolgozzuk, hogy szép krémes legyen.
- Minden szelet uborkára rakunk egy kicsit, feltekerjük, és fogpiszkálóval megtűzzük, ha kell.
Nincsenek megjegyzések :
Megjegyzés küldése