- A hájas elkészítése itt található.
- A tésztánkat kinyútjuk, és kb.2 cm széles, 10 cm hosszú csíkokra vágjuk.
- Egy tojásfehérjét kemény habbá verjük, de várjunk utánna 10 percet, hogy kicsit essen össze, mert akkor könnyebb dolgunk lesz.
- Diót őrőlünk, cukorral és vanilíás cukorral elkeverjük.
- A csíkok egyik felét belemártjuk a tojásfehérjébe, majd a dióba, és ráhelyezzük a formára.
- A formát nem kell olajozni, mert a hájas zsíros ugye.
- Előmelegített sütőben 220 C fokon aranybarnára sütjük. Ez eláll kamrában akár 2 hétig is.
2015-12-20
Görbe diós hájastésztából
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése
(
Atom
)
Nincsenek megjegyzések :
Megjegyzés küldése