Annyi maradék volt a hűtőben, ebből is abból is, elvetni meg semmit nem szeretek...Most volt egy db kolbász, egy régi fél feta sajt, egy 2 napja megkezdett tejszín, és pár zöldhagyma amit meg kellett már enni.. Így született ez a nagyon finom omlette.
Elkészítés:
- Olajon a felkarikázott kolbászt megsütjük.
- Egy tálban a tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk, kicsi tejszínt töltünk hozzá.
- A hagyma zöldjét felvágjuk, és a tojáshoz tesszük.
- A tojást beleöntjük a serpenyőbe, nem keverjük el, hagyjuk, hogy az alja kezdjen megszilárdulni. Felvágott sajtszeleteket az egyik felére helyezzük, majd a másik felét ráfordítjuk (nem mindig sikerül szépen, de nem baj), és addig sütjük kis lángon, míg a tojás meglesz.(nehogy szalmonellát kapjunk, volt már benne részem..:)
Nincsenek megjegyzések :
Megjegyzés küldése