Hozzávalók:
- 3 tojás
- 120 g liszt
- pici só
- 140 ml tej
- egy fél csomag sütőpor
Elkészítés:
- A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét a sóval kemény habbá verjük.
- A tojássárgákat a liszttel, sütőporral, tejjel habosra mixerrel felverjük.
- A végén a habot hozzékeverjük hömpölygetve.
- Egy serpenyőbe vajat olvasztunk , egy egy kanál tésztát belerakunk, alacsony hőfokon aranybarnára sütjük. Ha szeretnénk tenni bele valamit / lehet áfonya, málna, banán, reszelt alma, vagy akár sósnak baconnel stb./ akkor mielőtt megfordítanánk rászórjuk a tetejére, majd megfordítjuk és készre sütjük.
- A végén porcukorral, juharsziruppal vagy gyümölcssszósszal leöntjük, és ehetjük is .
- Szép vasárnapot!
Nincsenek megjegyzések :
Megjegyzés küldése