Hozzávalók:
- 1 csomag babapiskóta
- 1 doboz (de jobb 2/ jó ha van benne krém) mascarpone
- 1 doboz vagy kompót kimagozott meggy
- 250 ml tejszín
- 5 ek porcukor
- kakaó
- rumeszenc
- 1 dl tej
Elkészítés:
- A meggy levét egy lábasba öntjük, hozzáadunk 1 ek porcukrot, fél üvegecske rumeszencet, 1 ek kakaót, és az 1 dl tejet. Kicsit összemelegítjük. Ebbe fogjuk a babapiskótát belemártogatni.
- A tejszínhabot felverjük, és összekeverjük a mascarponéval és 4 ek cukorral. A meggyet beleborítjuk, és elkavarjuk.
- Veszünk egy jénait vagy bármi mást, rakunk egy sor babapiskotát, amit a meggylébe mártogatunk nagyon röviden. Rájön krém, majd újabb babapiskóta, és a tetejére megint krém.
- A tetejét megszórjuk cukrozott kakaóval. Jó ha betegyük egy napra a hütőbe, de legalább pár órára.
Nincsenek megjegyzések :
Megjegyzés küldése