Barbitól lestem ezúttal a receptet, mert kellett valami nem túl édes, gyors, egyszerű desszert. Ez az volt, bár meg kell mondjam őszintén, én nem vagyok oda a tejes pitékért. :)
Hozzávalók: kimagozott meggykompót, 60 g liszt, fél csomag sütőpor, 60 g cukor, 4 tojás, 2 dl tejszín, prézli és vaj.
Elkészítés: Egy pite formát kivajazunk és megszórjuk prézlivel. A meggyszemeket elterítjük az alján. A tojásokat a cukorral, a tejszínnel elkavarjuk, majd hozzáadjuk lassanként a lisztet és sütőport is. Beleöntjük a formába és mehet a sütőbe kb. fél órára. Porcukorral tálaljuk.
2012-11-07
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése
(
Atom
)
Nincsenek megjegyzések :
Megjegyzés küldése