Amúgy meg istenien finom, a képen a tepsiben látszik, hogy a tészta még mennyire puha, és a csokidarabkák megolvadtak, és még melegen itt ott folytak ...nagyon finom..:))
Hozzávalók:
A tésztához: 20 dkg étcsokoládé, 20 dkg liszt, 1 csomag sütőpor, 4 ek kakaó, 20 dkg cukor, 4 tojás, 2 dl olaj, 1 dl feketekávé, 2 csomag vaníliás cukor
A krémhez: 20 dkg kókuszreszelék, 10 dkg cukor, 2 tojás, 4 ek tejföl, 2 csomag vaníliás cukor.
Elkészítés: A tölteléket elkészítjük. A tojást a tejföllel és cukorral, vanília cukorral jól elkeverjük, hozzárakjuk a kókuszreszelékeket. Kivajazunk egy kisméretű tepsit.
A sütőt előmelegítjük.
A csokit kis darabkákra vágjuk. Összekeverjük a lisztet, sütőport, cukrot, kakaót és a csokidarabokat. Egy másik tálban felverjük a tojásokat, hozzáöntjük az olajat és kávét és összekeverjük.
A tészta felét a tepsibe öntjük, elsimítjuk, majd ráegyengetjük a kókuszmasszát, kicsit nehéz, mert tömör de megéri dolgozni vele..:) Majd rárakjuk a tészta másik felét, szépen elsimítjuk, és mehet a sütőbe. PONTOSAN 20 perc kell neki, hogy puha, krémes tészta maradjon, és a csoki is folyós legyen még. Szerintem is melegen a legfinomabb.
Hmmm...de guszta! Imádom a brownie-t!:))
VálaszTörlés