2012-10-14

Brassói aprópecsenye

Egy másik étel, amiről már annyit hallottam, hogy hú de finom, mennyei stb., de valahogy mindig elmaradt az elkészítése. Hát sajnálom, hogy ilyen sokat vártam vele, mert imádom..:)
Hozzávalók: disznóhús (én most hosszú húsból csináltam), só, bors, majoránna, paprika, petrezselyem, krumpli, húsleves(leveskockából csináltam).
Elkészítés: A húst felkockázom, olajon fehéredésig párolom, fűszerezem, majd felöntöm 3 dl húslevessel. Ha még szükség töltök utána húslevest. A hús legyen finom puha.
Addig a krumplit összevágom kockára, és bő olajban megsütöm. Ha a hús már puha, zsírjára sütöm, és összekeverem a krumplival. Petrezselyemzölddel megszórom. Savanyúsággal tálaljuk. Nyami...:)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése