Már rég készítettem ezt a "különlegesebb" fogást, de elfelejtettem felrakni.
Hozzávalók: 4 karajszelet, só, bors, grill fűszer, spárga, sajt.
Elkészítés: A spárgákat meghámozom, és 2-3 percre forrásban lévő vízbe dobom. A karaj szeleteket sózom, borsozom, grill fűszerezem,. Forró serpenyőben szép pirosra sütjük. Tűzálló tálba tesszük, mindegyikre rakunk 2 darab párolt spárgát, majd ráteszünk egy egy szelet sajtot, és a forró sütőbe tesszük. Ha rápirult a sajt, tálalható. Utóbb láttam valahol, hogy besamelmártást is lehet a húsra tenni és úgy rá a sajtot. Biztos még finomabb. Én salátával tálaltam.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése
(
Atom
)
Nincsenek megjegyzések :
Megjegyzés küldése