2013-09-28

Lepényhal spenóttal és krumplival

Hal megint...:)
Hozzávalók: 4 darab lepényhal filé, fagyasztott spenót, krumpli, 50 ml tejszín, fokhagyma, fűszerek, mustár, fokhagyma.
Elkészítés:
      A lepényhalat sóztam, borsóztam, citromlevet facsartam rá, majd grillen megsütöttem. 3 cikk fokhagymát vajon megpirítottam, majd a spenótpürét ráraktam, sóztam, 2 percig pároltam, majd tejszínnel felöntöttem, még egy percig összefőztem.
      A krumplikat előtte megfőztem, majd egy serpenyőben vajon , fűszerekkel (vegeta, oregano, kis köménymag és egy kanál mustárral) megpirítottam. Egy salátalevélben tálaltam.
    A lepényhal nem fog a kedvenceim közé tartozni, érdekes íze és állaga van a húsának.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése