Vettem egy 60 dkg marha fartőt, beletettem egy nagy lábasba. Főztem 2 órát, majd melléje vettem a zöldségeket is, minden finomságot: sárgarépa, zeller, petrezselyem, karalábé. Borsszemeket és egy db babérlevelet adtam hozzá, megsóztam. Még kb. szűk 2 órát kellett főzzem, hogy a hús tökéletesen puha legyen. A levest leszűrtem, én most ilyen nokedli féleséget tettem bele, petrezselyem zölddel megszórtam a tetejét. Jó étvágyat!
2014-07-01
Marhahúsleves
Vettem egy 60 dkg marha fartőt, beletettem egy nagy lábasba. Főztem 2 órát, majd melléje vettem a zöldségeket is, minden finomságot: sárgarépa, zeller, petrezselyem, karalábé. Borsszemeket és egy db babérlevelet adtam hozzá, megsóztam. Még kb. szűk 2 órát kellett főzzem, hogy a hús tökéletesen puha legyen. A levest leszűrtem, én most ilyen nokedli féleséget tettem bele, petrezselyem zölddel megszórtam a tetejét. Jó étvágyat!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése
(
Atom
)
Nincsenek megjegyzések :
Megjegyzés küldése