tag:blogger.com,1999:blog-3080870339777221539.post3125311136788118405..comments2024-02-03T12:55:36.209+02:00Comments on Én és a fakanál esete....: Mocskos tokány / Disznóvágás volt nálunkKamihttp://www.blogger.com/profile/01463090228527217647noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3080870339777221539.post-87671258661338951612016-02-22T11:21:08.836+02:002016-02-22T11:21:08.836+02:00Kedves Névtelen,
Nem is írtam, hogy eredeti recep...Kedves Névtelen,<br /><br />Nem is írtam, hogy eredeti recept, de hagyományőrzően ha nálunk így nevezték meg nemzedékek óta, akkor mi is így hívjuk tovább, függetlenül attól, hogy toka- vagy combhúst használunk fel.<br />De azért köszönöm a felvilágosítást! ;)Kamifőzhttp://kamifoz.blogspot.ch/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3080870339777221539.post-68862053788546583202016-02-21T22:00:48.083+02:002016-02-21T22:00:48.083+02:00Azért mocskos tokány,mert a tokapecsenyét mosás né...Azért mocskos tokány,mert a tokapecsenyét mosás nélkül használják fel a készítéshez. Tehát nem combhúst teszünk pörkölt alapra.Eredeti recept: Székely Konyha,Gyergyói Ízőrző. Vagyis Te és a fakanál,nagyon messze csángáltatok a mocskos tokánytól.<br />Anonymousnoreply@blogger.com